Over Xena Vuurwerk

Sinds 1991 zijn wij actief in de vuurwerkbranche en in 2001 is Xena Vuurwerk BV in de huidige hoedanigheid opgericht. Wat destijds klein begon in een boerenschuur is vandaag de dag uitgegroeid tot een full service bedrijf op het gebied van vuurwerkshows & special effects.

Naast het verzorgen van dergelijke evenementen zijn wij, door onze eigen import van horeca- en evenementenvuurwerk, inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de professionele vuurwerkmarkt.

Onze kernwaarden

Ons bedrijf en onze werkwijze laat zich het beste samenvatten aan de hand van onze belangrijkste kernwaarden : kwaliteit, passie en creativiteit.

KWALITEIT

De kwaliteit van Xena Vuurwerk is vanzelfsprekend af te lezen in het eindresultaat; de vertaling van wat u voor ogen had in een door ons ontworpen show. Maar even zo belangrijk vinden wij de wijze waarop dit tot stand is gekomen. Wij proberen met onze gestructureerde aanpak in elke fase van het proces u het beste te bieden.

PASSIE

Soms zijn we een dag aan het bouwen voor een vuurwerkshow van 15 minuten....... Onze mensen moeten dus wel een passie voor vuurwerk en special effects hebben! En als alles dan veilig en volgens plan is verlopen zijn wij trots op ons team van werkvoorbereiders, ontwerpers, pyrotechnici en operators.

CREATIVITEIT

Onze creativiteit kunt u terug zien in onze vuurwerkshows. Maar het is daarnaast ook onze manier van denken, die altijd is gericht op het vinden van mogelijkheden en praktische oplossingen.
Dit helpt ons ook om onze totale organisatie duurzamer te maken en bijvoorbeeld producten te ontwikkelen die meer eco friendly zijn dan traditioneel vuurwerk.

Organisatie

Wij houden van korte communicatielijnen en hebben onze organisatie zo plat mogelijk ingericht. Op deze manier zijn wij in staat om snel te schakelen en heeft u door onze eenvoudige structuur direct en rechtstreeks contact met de verantwoordelijke personen.

Vanuit ons kantoor in Ede bereiden wij onze projecten voor en via verschillende websites en onze brochure bieden wij onze klanten informatie over onze producten en diensten aan.