Onze websites en social media

Xena Vuurwerk BV heeft verschillende websites voor de presentatie van de activiteiten, en de verkoop van vuurwerk aan de diverse doelgroepen:

Algemene website - XenaVuurwerk.nl

Op de algemene website van Xena Vuurwerk vind je allerlei informatie over het bedrijf, uitgevoerde vuurwerkshows en andere activiteiten

Op deze algemene website van Xena Vuurwerk presenteren wij al onze activiteiten. Hier vindt u meer informatie over ons bedrijf, onze werkzaamheden en werkwijze en kunt u referentieprojecten bekijken.

Tevens worden hierop de randvoorwaarden en vereisten omtrent vergunningen voor vuurwerkshows toegelicht.

Professioneel vuurwerk - XenaVuurwerk.com

De website xenavuurwerk.com is het portaal voor professionele pyrotechnische schietbedrijven om evenementenvuurwerk te bestellen.

Op deze website presenteren wij ons complete aanbod shells, flowerbeds en overige professionele vuurwerkproducten.

Lees meer ...

Horecavuurwerk - HorecaFX.nl

Voor horecagroothandels, restaurants en partycentra biedt de website horecafx.nl een overzicht van beschikbare horecavuurwerk producten.

Deze sfeerverhogende artikelen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de horeca en zijn eenvoudig te orderen op deze website.

Lees meer ...

Consumenten vuurwerk particulieren - Vuurwerkfeest.nl

Vuurwerkfeest.nl is de officiƫle webshop van Xena Vuurwerk uit Ede. Eenvoudig online vuurwerk bestellen!

Op de webwinkel vuurwerkfeest.nl kunnen particulieren elk jaar in december vuurwerk bestellen voor de jaarwisseling.

Vuurwerk bestellingen kunnen op de laatste 3 dagen van het jaar worden afgehaald in de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in Ede.

Lees meer ...

Youtubekanaal Xena Vuurwerk BV

Veel van onze projecten worden door ons vastgelegd op film.

Deze video's van vuurwerkshows, productpresentaties en special effects worden door ons gepubliceerd op een eigen youtubekanaal.

Bekijken ...

Facebook Xena Vuurwerk BV

Xena Vuurwerk BV heeft een Facebookpagina waarop projecten worden aangekondigd en nieuws en ontwikkelingen worden gepubliceerd.

Daarnaast communiceren wij hierop de consumenten acties en kortingen die gelden in onze vuurwerkwinkel tijdens de eindejaarsverkoop.

Bekijken ...