Horeca vuurwerk

Sinds 2014 is Xena Vuurwerk leverancier van vuurwerk en sfeerverhogende artikelen voor horeca groothandels en restaurants. Onder de merknaam HorecaFX wordt het horeca vuurwerk rechtstreeks door ons geïmporteerd uit China.

Onze producten komt u inmiddels tegen bij klanten in Nederland, België en Spanje.

De producten van HorecaFX kunt u bekijken op de website www.horecafx.nl.

IJsfonteinen voor indoor gebruik

HorecaFX bottle clips van Xena Vuurwerk voor bevestigen van ijsfonteinen op een flessenhals. Verkrijgbaar op horecafx.nl

De IJsfonteinen van HorecaFX bevatten een CE keurmerk voor een veilig gebruik binnenshuis. Onze IJsfonteinen zijn speciaal geproduceerd voor gebruik in horecagelegenheden, produceren nagenoeg geen rook en stoten geen ongewenst residu uit.

IJsfonteinen geven een feestelijke sfeer bij het uitserveren van desserts of gebak en zorgen voor extra attentiewaarde bij bijvoorbeeld een bruidstaart of buffet.

Speciaal voor cafés en clubs heeft HorecaFX de bottle clips in het assortiment. Met deze clips heeft u de mogelijkheid om IJsfonteinen op een veilige en eenvoudige manier op de hals van een fles te monteren. Zo trekt u de aandacht van al uw gasten bij het aanbieden van een fles aan tafel.

Horeca vuurwerk bestellen

Via de website HorecaFX.nl kunt u het horeca vuurwerk van Xena Vuurwerk bekijken en bestellen

Onze organisatie is zodanig ingericht dat alle bestellingen normaal gesproken de volgende werkdag al geleverd kunnen worden. 

Naast een goede service kenmerkt HorecaFX zich door een uitstekende kwaliteit horeca vuurwerk voor een concurrerende prijs!

Het totale assortiment horeca vuurwerk van Xena Vuurwerk is te bekijken en te bestellen via de website horecafx.nl.