Verkoop aan consumenten

Ieder jaar wordt eind december onze bedrijfshal omgetoverd in een echte vuurwerkwinkel en showroom. Aan de Hoorn 20 in Ede kunnen particulieren tijdens de laatste 3 dagen van het jaar bij ons terecht voor het beste consumenten vuurwerk.

Door onze samenwerking met de grootste vuurwerkimporteur van Nederland - Lesli Vuurwerk - bieden wij particulieren keuze uit de beste en mooiste producten die legaal door consumenten afgestoken mogen worden.

Het totale assortiment eindejaarsvuurwerk is te bekijken en te bestellen op onze vuurwerk webwinkel: www.vuurwerkfeest.nl.

Vuurwerkwinkel Ede

Al meer dan 15 jaar verkoopt Xena Vuurwerk in Ede consumenten vuurwerk vanuit de vuurwerkwinkel aan de Hoorn. 

Alle producten selecteren wij zelf met zorg op veiligheid, uitwerking en prijs-kwaliteitverhouding. Veel van de verkrijgbare cakeboxen worden door ons ook toegepast in de tientallen vuurwerkshows die wij jaarlijks verzorgen. 

Bij Xena Vuurwerk koopt u dus uw eigen vuurwerk rechtstreeks bij de professional. Van ons mag u verwachten dat u naast kwalitatief goed vuurwerk ook een goed advies krijgt. Zo start u het nieuwe jaar feestelijk met prachtig vuurwerk in uw straat!

Online bestellen op Vuurwerkfeest.nl

Op onze webwinkel www.vuurwerkfeest.nl kan vanaf medio november ons vuurwerk al online besteld worden in de voorverkoop.

Vuurwerk bestellen in de voorverkoop heeft een aantal voordelen voor u als consument. Zo kunt u zelf selecteren op welk moment u de bestelling wilt afhalen. Wij zorgen er voor dat uw bestelling klaar staat op dat moment en u dus niet in de rij hoeft te staan voor de balie. Daarnaast zijn er diverse kortingsacties van toepassing in de voorverkoop, zodat u bij online bestellen ook nog eens voordeliger uit bent.

Wilt u vuurwerk voor Oud & Nieuw bestellen? Kijk dan op www.vuurwerkfeest.nl.