Confetti en streamers effecten

Xena Vuurwerk verzorgt op diverse evenementen de confetti en streamer effecten met special ffect machines en confettikanonnen

Confetti en streamers (papierlinten) zijn waarschijnlijk de meest toegepaste vormen van special effects op evenementen en feesten op binnen- en buitenlocaties.
Een dwarrelende regen van papiersnippers en linten zorgt op elke locatie voor een mooi en sfeerverhogend effect.

Deze effecten worden door ons gecreëerd door middel van kanonnen op luchtdruk, ventilatoren of in combinatie met CO2 blowers.

Brandvertragend papier in diverse kleuren

De confetti en streamers die door Xena Vuurwerk worden toegepast zijn gemaakt van brandvertragend papier en zodoende veilig te gebruiken.

Een bijkomend voordeel van confetti en streamers is dat het in praktisch elke kleur leverbaar is en zodoende aan kan sluiten op uw bedrijfs- of sportkleuren.

Confetti- en streamer kanonnen

Xena Vuurwerk beschikt over verschillende confetti en streamerkanonnen voor toepassingen op binnen- en buitenlocaties

Xena Vuurwerk heeft de beschikking over verschillende soorten effectmachines voor confetti en streamers. Deze effectmachines zijn geschikt voor verschillende toepassingen en maken het mogelijk om op praktisch elke locatie (binnen en buiten) een regen van confetti of streamers te creëren.

Confetti en streamers zijn eenvoudig toe te passen effecten en zijn bij uitstek geschikt voor bedrijfsopeningen, sfeeracties, in stadions, bij concerten en festivals.

Sfeeractie Vitesse - PSV in Gelredome Arnhem

Opening bedrijfspand met streamers - Indoor - Xena Vuurwerk

Streamers vanaf dak - Special FX - Xena Vuurwerk