Pyromusical - vuurwerkshow op muziek

Door vuurwerk te combineren met het ritme en de sfeer van muziek, wordt een pyromusical ontworpen. Het levert een uniek en fascinerend samenspel op waarmee het publiek van begin tot eind geboeid wordt. De muziek is de rode draad in deze vuurwerkshows en het is de kunst voor onze creatieve programmeurs om de juiste vuurwerkeffecten hierop af te stemmen.

Bij het ontwerpen van een pyromusical wordt elk afzonderlijk vuurwerkeffect synchroon met de muziek geprogrammeerd. Tijdens deze ontwerpfase is het ook mogelijk om visuele simulaties van de show te maken. Indien gewenst kunt u op deze manier direct betrokken worden bij de daadwerkelijke invulling van de show.

De muziek mag u uiteraard zelf kiezen en op basis van onze ervaring kunnen wij u ook adviseren bij het maken van een keuze.

Referentie projecten

In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse opdrachtgevers vuurwerkshows in de vorm van een pyromusical mogen verzorgen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn :

Vergunning en randvoorwaarden

Vanwege de hoeveelheid vuurwerk en PSE die nodig is om een Pyromusical te verzorgen, zal er in bijna alle gevallen een ontbrandingstoestemming moeten worden aangevraagd. Deze vergunning dient door ons minimaal 14 weken voorafgaand aan het evenement worden ingediend.

De keuze voor het toe te passen vuurwerk is afhankelijk van de veiligheidsafstanden die op de projectlocatie gewaarborgd kunnen worden. Kort samengevat geldt hiervoor het volgende:

  • minimaal 40 meter : PSE en semi professioneel vuurwerk mogelijk
  • minimaal 120 meter : PSE, semi professioneel - en professioneel vuurwerk mogelijk

Contact en persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over onze vuurwerkshows op muziek en pyromusicals? Of een persoonlijk advies over de mogelijkheden op uw evenement of feestlocatie?

U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op deze website, of telefonisch via :
0318 654 646 (algemeen) / 06 232 393 45 (G. van Roekel) / 06 575 585 75 (TP. de Groot).