Daylight vuurwerk

Vuurwerk komt het beste tot zijn recht als het donker is ....... of toch niet? Met daylight vuurwerk is het mogelijk om spectaculaire shows bij daglicht te organiseren.

Daylight shows verzorgen wij onder meer bij de opening van dagevenementen, het slaan van een eerste paal of bij de start van bouwprojecten. De effecten die hierbij kunnen worden toegepast zijn bijvoorbeeld Bengaals vuur, lichtkogels en fluit-, crackling-, knal- en rookeffecten. Maar ook tekstletters van vuurwerk behoren bij daglicht tot de opties.

Daylight vuurwerkshow - ZENA Trophy 2018

Credits video : Vuurvent

Elk jaar wordt de ZENA Trophy georganiseerd door het Belgische bedrijf ZENA Vuurwerk. In 2018 vond dit evenement plaats in het attractiepark Wunderland Kalkar in Duitsland.

Wij mochten de opening van dit dagvullende vuurwerk- en muziekevenement verzorgen met een spetterende daylight vuurwerkshow.

Deze show werd geschoten vanaf 8 posities met een totale breedte van bijna 100 meter. De daylight producten die in deze show zijn toegepast betreffen professioneel vuurwerk shells, semi professioneel vuurwerk cakes en diverse PSE single shots en mines.

Vergunning en randvoorwaarden

Meestal kan voor daylight vuurwerk worden volstaan met een ontbrandingsmelding, waarbij de minimale termijn 2 weken voorafgaand aan het evenement is.

Het is echter wel afhankelijk van de omvang van de gewenste show. Bij de inzet van professioneel vuurwerk of meer dan 200kg semi professioneel vuurwerk en PSE zal namelijk een ontbrandingstoestemming moeten worden aagevraagd. Bij een dergelijke vergunningsaanvraag geldt een minimale termijn van 14 weken voorafgaand aan het evenement.

Contact en persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over onze daylight vuurwerkshows? Of een persoonlijk advies over de mogelijkheden op uw evenement of feestlocatie?

U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op deze website, of telefonisch via :
0318 654 646 (algemeen) / 06 232 393 45 (G. van Roekel) / 06 575 585 75 (TP. de Groot).