Vuurwerkshow op bruiloft

Een vuurwerkshow ter afsluiting van een bruiloft zal zorgen voor een onvergetelijke herinnering aan deze speciale dag voor het bruidspaar en de gasten. Afhankelijk van de mogelijkheden die de trouwlocatie biedt en de veiligheidsafstanden die op deze plek gecreëerd kunnen worden, is een knallende afsluiting met vuurwerk bijna altijd mogelijk.

Op basis van de wensen van het bruidspaar wordt het thema, de tijdsduur en de gewenste kleuren en effecten bepaald. Een pyromusical, waarbij het vuurwerk synchroon op door het bruidspaar gekozen muziek wordt geschoten, behoort ook tot de mogelijkheden.

Vuurwerkshow op muziek op bruiloft

Teksten in vuurwerk - vuurwerksymbolen

Bij veel vuurwerkshows op een bruiloft feest verwerken wij in de show een tekstvuurwerk. Bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar of een hartvorm met de initialen.

Deze vuurwerkletters en -symbolen maken wij met kleine vuurwerkfonteintjes of kleine gekleurde Bengaalse fakkeltjes en op deze manier kan er een heel persoonlijk tintje aan de vuurwerkshow worden gegeven.

In onderstaande video's zijn voorbeelden te bekijken van projecten waar tekstvuurwerk door Xena Vuurwerk is toegepast.

Vergunning en randvoorwaarden

Voor het organiseren van een vuurwerkshow op een bruiloft met semi-professioneel vuurwerk en PSE gelden in ieder geval de volgende randvoorwaarden:

Minimale benodigde veiligheidsafstanden rondom :

  • 40 meter : cakes t/m 25mm toegestaan
  • 60 meter : cakes t/m 30mm toegestaan

Vergunning aanvragen :

  • Meer dan 200kg vuurwerk toepassen : minimaal 14 weken voorafgaand
  • Maximaal 200kg vuurwerk toepassen : minimaal 2 weken voorafgaand

Contact en persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over onze vuurwerkshows op bruiloften of vuurwerk teksten en - symbolen? Of een persoonlijk advies over de mogelijkheden op uw evenement of feestlocatie?

U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op deze website, of telefonisch via :
0318 654 646 (algemeen) / 06 232 393 45 (G. van Roekel) / 06 575 585 75 (TP. de Groot).