Vuurwerk verkoop

Naast het verzorgen van tientallen vuurwerkshows voor een brede groep opdrachtgevers heeft ons bedrijf zich in de afgelopen jaren tevens toegelegd op de verkoop van verschillende soorten vuurwerk en aanverwante producten.

Door de rechtstreekse import uit geselecteerde fabrieken in China fungeren wij als leverancier voor diverse doelgroepen, met oog voor kwaliteit, service en prijs.

Vuurwerk verkoop aan diverse doelgroepen

Verkoop Professioneel Vuurwerk - Pyrotechnische schietbedrijven
Met onze rechtstreekse import van professioneel evenementenvuurwerk fungeren wij als leverancier voor pyrotechnische bedrijven in binnen- en buitenland. Ons assortiment breidt zich elk jaar uit en wordt geproduceerd in de beste fabrieken van China.

Verkoop Horeca Vuurwerk - Restaurants en groothandels
Een ander onderdeel van onze handelstak is horeca vuurwerk. Dit categorie 1 vuurwerk mag het hele jaar worden gebruikt en zorgt voor extra sfeer in de horeca. Ons horeca vuurwerk leveren wij aan diverse horeca groothandels en speciaalzaken in Nederland en België.

Verkoop Consumenten Vuurwerk - Particulieren
Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor kwaliteitsvuurwerk. Vanuit onze vuurwerkwinkel in Ede verkopen wij de laatste drie dagen van het jaar het beste consumentenvuurwerk voor de jaarwisseling en geven wij u graag persoonlijk advies.