Xena Vuurwerk BV

Achter dit vuurwerk verkooppunt in Ede schuilt een professioneel vuurwerk effectenbedrijf. Gezamenlijk hebben onze medewerkers meer dan 100 jaar ervaring met het toepassen van vuurwerk en special effects op grote en kleine evenementen, feesten, bruiloften en festivals.

RedWire Vuurwerk

RedWire Vuurwerk staat voor hoogwaardig evenementenvuurwerk. In 2017 is deze lijn uitgebreid met producten die beschikbaar zijn voor consumenten

RedWire is de naam van het assortiment professioneel evenmentenvuurwerk waarvan Xena Vuurwerk op de Europese markt de leverancier is. Dit kwaliteitsvuurwerk wordt geproduceerd in hoogwaardige Chinese fabrieken en wordt inmiddels door diverse bedrijven in grote vuurwerkshows toegepast.

In samenwerking met Lesli Vuurwerk - de grootste importeur van NL - is er in 2017 gestart met een assortiment professioneel consumentenvuurwerk wat door speciaal geselecteerde vuurwerkwinkels wordt aangeboden.

Lees meer over het merk RedWire vuurwerk...

Vuurwerkshows

Hier vindt u meer informatie over de vuurwerkshows van Xena Vuurwerk uit Ede

Met onze jarenlange ervaring zijn wij bij uitstek geschikt om een spetterende vuurwerkshow voor u te realiseren.

Voor praktisch elke locatie hebben wij de mogelijkheid een vuurwerk samen te stellen, uiteraard afgestemd op uw wensen en budget. Mits de locatie er geschikt voor is, kan het tevens mogelijk zijn om de vuurwerkshow vanaf pontons vanaf het water te schieten.

Lees meer over de vuurwerkshows van Xena Vuurwerk...

Binnenvuurwerk en PSE

PSE en theatervuurwerk kunnen op binnenlocaties worden toegepast voor spectaculaire sfeeracties, onthullingen, presentaties, musicals en concerten

Xena Vuurwerk biedt u alles op het gebied van binnenvuurwerk. Dit zogenaamde theater- en podiumvuurwerk kan vanwege de geringe veiligheidsafstanden praktisch overal worden toegepast.

De gebruikte producten zijn ideaal voor binnenlocaties en als ondersteuning voor uw productpresentatie, onthulling, feestelijke opening, sfeeractie, concert, musical, sportgala of evenement.

Lees meer over het indoor en podiumvuurwerk...

Special Effects

Xena vuurwerk uit Ede verzorgt Special Effects op evenementen, concerten, bedrijfsfeesten, bruiloften en sportevenementen

Ook voor 'Special Effects' is Xena Vuurwerk uw partner. Wij beschikken over een brede range van effectmachines waarmee uw optreden, concert of evenement feestelijk wordt ondersteund. Of het nu gaat om podium-gasvlammen, CO2 effecten of confettikanonnen, wij hebben het in huis.

Naast het voor u verzorgen van special effects, is het ook mogelijk om zelf een effectmachines bij ons te huren.

Lees meer over de special effects van Xena Vuurwerk...

Horeca vuurwerk

Xena Vuurwerk levert onder het label HorecaFX diverse horeca vuurwerk producten aan groothandels en horecazaken

Xena Vuurwerk levert onder het label HorecaFX een assortiment horeca vuurwerk aan restaurants, clubs, cafés en groothandels in Nederland en België. De producten worden rechtstreeks vanuit China geïmporteerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen en kwaliteitsnormeringen.

Deze ijsfonteinen, sterretjes en ander sfeervuurwerk zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de horeca.

Lees meer over het horeca vuurwerk van HorecaFX...

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294