RedWire Vuurwerk

Xena Vuurwerk is distributeur van RedWire vuurwerk wat wordt toegepast in grote professionele vuurwerkshows in Europa

RedWire Vuurwerk is de naam van het professional fireworks label van Xena Vuurwerk BV uit Ede.

RedWire is onder andere de leverancier van een groot gedeelte van de professionele shells en flowerbeds die worden toegepast in de shows op het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen en de 5 mei show in het park Laapersveld te Hilversum.

Inmiddels wordt ons professionele vuurwerk toegepast door professionals uit binnen- en buitenland.

Professioneel consumentenvuurwerk

Naast professioneel evenementenvuurwerk wordt er door Xena Vuurwerk ook veel hoogwaardig consumentenvuurwerk (cat. 2) in vuurwerkshows toegepast. Samen met de grootste vuurwerkimporteur van Nederland, Lesli Vuurwerk uit Lichtenvoorde, is de gezamenlijke expertise gebruikt om tot een uitgekiende collectie consumentenvuurwerk te komen.

Dit hoogwaardige consumentenvuurwerk is afgeleid van professioneel evenementenvuurwerk en wordt geproduceerd in de beste fabrieken van China. Naast kwaliteit zorgt een kwaliteitsteam ter plekke voor een continue controle op tempo, effectgrootte en kwaliteit van gebruikte bestanddelen.

Nu ook voor particulieren verkrijgbaar

Samen met Lesli Vuurwerk BV is er door Xena Vuurwerk besloten om RedWire ook voor particulieren beschikbaar te maken. Hiermee is professioneel Categorie 2 vuurwerk nu beschikbaar voor alle vuurwerkliefhebbers in Nederland via een klein aantal speciaal geselecteerde afhaalpunten in Nederland.

U kunt bij Xena Vuurwerk in Ede terecht voor deze hoogwaardige RedWire Vuurwerk producten.

RedWire zal u en uw buren verbazen!

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294