Double Multicolour - 36 shots

RedWire 36 schots pyromould cakebox met combinatie van multicolour mines en peonies. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede
RedWire 36 schots pyromould cakebox met combinatie van multicolour mines en peonies. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede36 schots RedWire cakebox met multicolour mines en boeketten. Kwaliteitsvuurwerk verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in EdeRedWire cake met multicolour mines met daar boven een multicolour peonie. Verkrijgbaar bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 36 schots cakebox met simultaan geschoten multicolour (groen, rood, blauw) mines en peonies. Door de combinatie van de mine en de peonie creëren deze cakes 2 lagen met vuurwerkeffecten in de lucht.

De RedWire Pyromould cakeboxen zijn 100% machinaal gefabriceerd. De tubes kenmerken zich door hun stabiliteit, veiligheid, strakke timing en de geweldige kwaliteit van de effecten. Dit is het meest moderne vuurwerk wat in Nederland is te krijgen!

Per stuk.

Specificaties

Artikelnummer: 06108-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 36
Brandtijd : ca. 40 seconden
Stijghoogte : ca. 20 meter
Effect : multicolour mine / multicolour peonie

Productfilm - Double Multicolour - RedWire - Xena

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294