Double Green - 36 shots

36 schots Pyromould cakebox van RedWire met groene mijnen en boeketten. Exclusief te bestellen bij de online vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk
36 schots Pyromould cakebox van RedWire met groene mijnen en boeketten. Exclusief te bestellen bij de online vuurwerkwinkel van Xena VuurwerkEventcake van RedWire, speciaal gefabriceerd voor professional use in vuurwerkshows. Nu online te bestellen bij Xena Vuurwerk in EdeCombinatie van groene mines en peonies. Kwaliteitsvuurwerk van RedWire, verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 36 schots cakebox met simultaan geschoten groene mines en groene peonies. Door de combinatie van de mine en de peonie creëren deze cakes 2 lagen met vuurwerkeffecten in de lucht.

De RedWire Pyromould cakeboxen zijn 100% machinaal gefabriceerd. De tubes kenmerken zich door hun stabiliteit, veiligheid, strakke timing en de geweldige kwaliteit van de effecten. Dit is het meest moderne vuurwerk wat in Nederland is te krijgen!

Per stuk.

Specificaties

Artikelnummer: 06106-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 36
Brandtijd : ca. 40 seconden
Stijghoogte : ca. 20 meter
Effect : green mine / green peonie

Productfilm - Double Green - RedWire - Xena

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294