Double Gold - 36 shots

Prachtige RedWire pyromould vuurwerk cake met mines en peonies in de kleur goud. In NL alleen verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede
Prachtige RedWire pyromould vuurwerk cake met mines en peonies in de kleur goud. In NL alleen verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede36 schots Pyromould uit de RedWire collectie van Xena Vuurwerk uit Ede. Bestel online met korting bij Xena ! RedWire cakebox met combinatie van gouden mines en brocade crown effecten. Online verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 36 schots cakebox met simultaan geschoten brocade gouden mines en brocade crown. Door de combinatie van de gouden mine en de brocade crown creëren deze cakes 2 lagen met vuurwerkeffecten tegelijk in de lucht.

De RedWire Pyromould cakeboxen zijn 100% machinaal gefabriceerd. De tubes kenmerken zich door hun stabiliteit, veiligheid, strakke timing en de geweldige kwaliteit van de effecten. Dit is het meest moderne vuurwerk wat in Nederland is te krijgen!

Per stuk.

Specificaties

Artikelnummer: 06110-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 36
Brandtijd : ca. 40 seconden
Stijghoogte : ca. 20 meter
Effect : brocade mine / brocade crown

Productfilm - Double Gold - RedWire - Xena

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294