Double Glitter - 36 shots

Single effect cakebox van RedWire met zilver glitter mines en peonies. Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Xena Vuurwerk in Ede
Single effect cakebox van RedWire met zilver glitter mines en peonies. Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Xena Vuurwerk in EdeTopvuurwerk uit de RedWire collectie van Xena Vuurwerk BV. Online te bestellen bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk uit EdeEen prachtige combinatie van zilver glitter mines en glitter boeketten in de RedWire cakebox van Xena Vuurwerk uit Ede

Omschrijving

RedWire 36 schots cakebox met simultaan geschoten zilveren glitter mines en glitter peonies. Door de combinatie van de mine en de peonie creëren deze cakes 2 lagen met vuurwerkeffecten in de lucht.

De RedWire Pyromould cakeboxen zijn 100% machinaal gefabriceerd. De tubes kenmerken zich door hun stabiliteit, veiligheid, strakke timing en de geweldige kwaliteit van de effecten. Dit is het meest moderne vuurwerk wat in Nederland is te krijgen!

Per stuk.

Specificaties

Artikelnummer: 06109-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 36
Brandtijd : ca. 40 seconden
Stijghoogte : ca. 20 meter
Effect : silver glitter mine / silver glitter peonie

Productfilm - Double Glitter - RedWire - Xena

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294