Double Crackling - 36 shots

RedWire professional cakebox met crackling mines en peonies. Exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede
RedWire professional cakebox met crackling mines en peonies. Exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in EdeRedWire 36 schots cakebox van Xena Vuurwerk uit Ede met crackling mines en peonies. Exclusief te bestellen bij Xena VuurwerkGrote crackling wolken in combinatie crackling mines komen uit de RedWire cakebox. Eenvoudig online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 36 schots cakebox met simultaan geschoten crackling mines en crackling peonies. Door de combinatie van de mine en de peonie creëren deze cakes 2 lagen met vuurwerkeffecten in de lucht.

De RedWire Pyromould cakeboxen zijn 100% machinaal gefabriceerd. De tubes kenmerken zich door hun stabiliteit, veiligheid, strakke timing en de geweldige kwaliteit van de effecten. Dit is het meest moderne vuurwerk wat in Nederland is te krijgen!

Per stuk.

Specificaties

Artikelnummer: 06111-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 36
Brandtijd : ca. 40 seconden
Stijghoogte : ca. 20 meter
Effect : crackling mine / crackling peonie

Productfilm - Double Crackling - RedWire - Xena

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294