Double Blue - 36 shots

36 schots RedWire cakebox. Deze pyromould schiet een combinatie van mines en peonies. Nu exclusief verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede
36 schots RedWire cakebox. Deze pyromould schiet een combinatie van mines en peonies. Nu exclusief verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in EdePyromould vuurwerk cake van RedWire met blauwe mines en boeketten. Online te bestellen en verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in EdeRedWire cakebox met prachtige blauwe mines in combinatie met blauwe boeketten. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 36 schots cakebox met simultaan geschoten blauwe mines en peonies. Door de combinatie van de mine en de peonie creëren deze cakes 2 lagen met vuurwerkeffecten in de lucht.

De RedWire Pyromould cakeboxen zijn 100% machinaal gefabriceerd. De tubes kenmerken zich door hun stabiliteit, veiligheid, strakke timing en de geweldige kwaliteit van de effecten. Dit is het meest moderne vuurwerk wat in Nederland is te krijgen!

Per stuk.

Specificaties

Artikelnummer: 06107-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 36
Brandtijd : ca. 40 seconden
Stijghoogte : ca. 20 meter
Effect : blue mine / blue peonie

Productfilm - Double Blue - RedWire - Xena

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294