Black Fortress - 274 schots

Deze 274 schots vuurwerk compound duurt bijna 2 minuten en koop je met korting in de voorverkoop bij Xena vuurwerk in Ede
Deze 274 schots vuurwerk compound duurt bijna 2 minuten en koop je met korting in de voorverkoop bij Xena vuurwerk in EdeBizarre vuurwerkshow van bijna 2 minuten vol afwisseling en goede variatie. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede Fantastische vuurwerk compound die de lucht bijna 2 minuten vult met goud, blinkers, diverse comets en daverende finale. Te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

Compound festival! Het blijft maar gaan, 274 schoten lang, prachtige effecten in I, V en W-shape. Een geweldige dikke box, waarvan je 2 minuten lang kan genieten.

Deze complete vuurwerkshow start met kamuro's in combinatie met blinkers in verschillende kleuren. Gouden comets met colorfull tips zorgen voor een mooie afwisseling en in de finale zorgen de toegevoegde fluiters en crackling voor een passend slot.

Bijna 2 kilo kruit - 2 minuten vuurwerk!

Specificaties

Artikelnummer: 03633
Inhoud: 1 box met 4 cakes (dooverbonden cakes / compound)
Aantal schoten : 274
Brandtijd : ca. 114 seconden
Stijghoogte : ca. 30 meter
Effect : kamuro, blink, kamuro comets, golden wave, glitter comets, whistling, crackling

Productfilm - Black Fortress 274 schots - Xena

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294