Horeca Sterretjes 16cm (250 stuks)

Sterretjes 16 centimeter in voordeelverpakking per 250 stuks, speciaal voor gebruik in de horeca, op bruiloften en feesten
Sterretjes 16 centimeter in voordeelverpakking per 250 stuks, speciaal voor gebruik in de horeca, op bruiloften en feestenHoreca sterretjes 16 centimeter voor gebruik in restaurants, clubs en cafés. Online te bestellen op HorecaFXBrandende sterretjes geven een feestelijk effect in de horeca. De goedkoopste oreca sterretjes bestel je bij HorecaFX

Omschrijving

Speciale horeca sterretjes van 16 centimeter met een brandtijd van ongeveer 30 seconden.

Deze sterretjes zijn bij uitstek geschikt voor gebruik op bruiloften, in restaurants, cafés en clubs. Brandende sterretjes trekken altijd weer de aandacht van uw gasten, geven een prachtig effect en creëren een feestelijke sfeer.

Ze zijn uitstekend toepasbaar als aankleding van cocktails, ijscoupes, desserts, bij een buffet of als feestelijke attentie op gebak en taart.

De horeca sterretjes zitten verpakt in een stevig doosje, waardoor ze tevens goed te bewaren zijn.

Verpakt per 250 stuks.

Specificaties

Artikelnummer : LE02528
Lengte : 16 centimeter
Inhoud : 250 stuks
Brandtijd : ca. 30 seconden
Effect : Gouden sterren

De horeca sterretjes van HorecaFX zijn CE goedgekeurd als categorie 1 vuurwerk en mogen het gehele jaar worden toegepast en afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@xenavuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294