Tifo en sfeeracties voetbal

Eén van onze specialismen is het verzorgen van vuurwerkshows en special effects in voetbalstadions. Tijdens de open dag, voor aanvang van wedstrijden, bij het afscheid van spelers of tijdens de festiviteiten rondom een kampioenschap of bekerwinst, creëren wij een spectaculaire en opzwepende sfeer.

Wij maken in deze shows gebruik van Pyrotechnische Speciale Effecten (PSE vuurwerk). Door onze gedegen productkennis, ruime ervaring en door een grondige selectie van leveranciers, kunnen wij een veilig verloop van deze shows garanderen.

Met PSE producten kunnen we met beperkte veiligheidsafstanden diverse effecten toepassen, zoals:

  • Bengaalse stadionfakkels en flitsbengalen
  • Flash knallen en concussions
  • Mines / wolken van sterren in diverse kleuren
  • Fonteinen en sterrenspray
  • Rookeffecten

Indien gewenst kunnen deze shows ook ondersteund worden met special effectmachines, zoals confetti en streamerkanonnen, vlammen of CO2.

Referentie projecten

In de afgelopen jaren zijn wij bij steeds meer Betaald Voetbal Organisaties de leverancier van Tifo & Sfeeracties in de stadions en op de trainingsaccomodaties.

De voetbalclubs waar wij tifo- en sfeeracties verzorgen zijn onder meer : AFC Ajax, FC Utrecht, Willem II, De Graafschap, AZ Alkmaar, FC Dordrecht, NEC Nijmegen, SBV Excelsior, Vitesse Arnhem en Sparta Rotterdam.

Vergunning en randvoorwaarden

In bijna alle gevallen volstaat het indienen van een ontbrandingsmelding voor het organiseren van Tifo & Sfeeracties met PSE vuurwerk. Deze melding moet door ons minimaal 2 weken voorafgaand aan het evenement worden ingediend.

Wanneer er meerdere keren per jaar op dezelfde locatie een vuurwerkevenement wordt georganiseerd is het ook mogelijk om een jaarvergunning voor u aan te vragen.

Contact en persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over onze tifo- en sfeeracties met PSE-vuurwerk? Of een persoonlijk advies over de mogelijkheden in uw stadion of op uw sportpark?

U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op deze website, of telefonisch via :
0318 654 646 (algemeen) / 06 232 393 45 (G. van Roekel) / 06 575 585 75 (TP. de Groot)