Xenavuurwerk.com

xenavuurwerk.com is de website van Xena Vuurwerk waarop professionele schietbedrijven evenementenvuurwerk kunnen bestellen

Sinds 2017 importeert Xena Vuurwerk een range van producten geschikt voor de professionele markt uit China.

Inmiddels leveren wij onze professioneel vuurwerk producten aan diverse pyrotechnische schietbedrijven in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Jaarlijks selecteren wij in de beste fabrieken van China geschikte producten en breiden wij ons assortiment steeds verder uit.

Overzichtelijk productaanbod - eenvoudig bestellen

Op de website xenavuurwerk.com presenteren wij overzichtelijk al onze producten die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Van alle producten zijn belangrijke specificaties toegevoegd en is een productfilm te bekijken.

Inmiddels bestaat ons aanbod uit:

Bestellen van onze producten kan eenvoudig in de online bestelmodule op de website, nadat hiervoor toegang is verleend door Xena Vuurwerk. Toegang tot de bestelmodule op xenavuurwerk.com wordt uitsluitend gegeven aan bedrijven die documenten kunnen overleggen waaruit blijkt dat zij professioneel vuurwerk mogen toepassen en/of opslaan.

Pyromould Festival cakes

Speciaal voor onze klanten die actief zijn in de festivalwereld hebben wij een serie 25mm F2 cakes met single effects ontwikkeld in Pyromould.

Deze Pyromoulds zijn gemaakt van niet brandbaar materiaal en zodoende bij uitstek geschikt voor gebruik op festivals. Het risico op brand in de stage of in de gebruikte hoogwerkers is hiermee uitgesloten en mogelijke brandschade aan dure apparatuur wordt voorkomen.
Naast het feit dat de cakes niet brandbaar zijn, hebben ze nog een aantal aanvullende voordelen ten opzichte van traditionele cakeboxen:

  • gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en duurzaam geproduceerd
  • nagenoeg gelijke tijdsduur (t.b.v. programmeren)
  • zeer kleine vochtabsorptie
  • consistente hoogte van de effecten

Flexibel en snel geleverd

Aangezien Xena Vuurwerk het transport in eigen beheer uitvoert, is een snelle en flexibele levering gegarandeerd.

Wij verzorgen de terbeschikkingsmelding bij het Meld- en Informatiecentrum Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT) en leveren indien gewenst op de afsteeklocatie, zodat pyrotechnische bedrijven hiervoor geen eigen ADR transport hoeven te regelen.