HorecaFX.nl

HorecaFX.nl is de website van Xena Vuurwerk waarop restaurants en partycentra eenvoudig horeca vuurwerk kunnen bestellen.

HorecaFX is de handelstak van Xena Vuurwerk waar vanuit horeca vuurwerk wordt geleverd aan restaurants, partycentra en horeca groothandels in Nederland en België.

Deze sfeerverhogende vuurwerk artikelen worden sinds 2014 door Xena Vuurwerk geïmporteerd vanuit speciale fabrieken in China.

Alle producten en zijn te bestellen via onze website horecafx.nl.

IJsfonteinen speciaal voor binnengebruik

IJsfonteinen zijn verkrijgbaar in vele maten en soorten. HorecaFX heeft zich in de ontwikkeling van haar ijsfonteinen voornamelijk gericht op 2 uitgangspunten:

  • CE goedkeuring voor gebruik binnenshuis
  • Brandtijd van ca. 45 seconden

Met de CE goedkeuring voor indoor gebruik bent u verzekerd van een ijsfontein die daadwerkelijk binnen gebruikt kan worden. Dit type fontein stoot minder rook en ongewenst residu uit.

Uit eigen onderzoek onder horeca ondernemers is gebleken dat een brandtijd van 40-45 seconden de voorkeur heeft. Dit geeft het horecapersoneel de benodigde tijd voor het eventuele uitserveren in de zaak en het is de optimale tijdsduur als aandachtstrekker naar uw gasten.

Eigen import - altijd voorraad

Productie van HorecaFX ijsfonteinen in China, geïmporteerd door Xena Vuurwerk

De merknaam HorecaFX is eigendom van Xena Vuurwerk en het horeca vuurwerk wordt rechtstreeks vanuit China geïmporteerd.

Door de periodieke verschepingen vanuit China beschikt Xena Vuurwerk altijd over ruim voldoende voorraad.

Deze leverbetrouwbaarheid zorgt in combinatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding er voor dat wij een betrouwbare leverancier voor horecagroothandels en restaurants zijn.

Eenvoudig te bestellen - snel geleverd

Bestellen van ons horeca vuurwerk kan eenvoudig op onze website horecafx.nl via de afgeschermde bestelmodule. Inlog gegevens tot dit beveiligde portaal worden op verzoek verstrekt door Xena Vuurwerk aan relevante bedrijven in de horecabranche.

Omdat wij altijd over voldoende voorraad beschikken is de levertijd van onze producten in Nederland en België maximaal 2 werkdagen.