Vuurwerkshow Ajax - PSV (02/02/2020)

Knallende sfeeractie

In opdracht van AFC Ajax verzorgt Xena Vuurwerk al ruim 15 jaar de knallende vuurwerkshows voorafgaand aan topwedstrijden. Voor de wedstrijd tussen Ajax en PSV, op zondag 02/02/2020, hebben wij weer een spectaculaire show mogen ontwerpen.

In deze vuurwerkshow hebben wij vanuit de nok van de Johan Cruijff Arena en vanaf de grond op de zuidzijde van het stadion diverse speciale pyrotechnische effecten toegepast.
De voorbereidingen voor deze sfeeractie zijn door een team van onze ervaren pyrotechnici op zaterdag gestart, en op zondagmorgen zijn de laatste effecten aangesloten.

Bij opkomst van de spelers van beide elftallen werd door ons de show gestart en werden de 50.000 aanwezige toeschouwers 'opgezweepd' door de diverse comets, airbursts, concussions, fonteinen en flashes.

Sfeeracties met vuurwerk in stadions

Voor sfeeracties in voetbalstadions beschikt Xena Vuurwerk over diverse mogelijkheden en toepassingen. Door onze ruime ervaring met het gebruik van speciale pyrotechnische effecten in stadions, kunnen wij de wensen van onze opdrachtgevers vertalen in een spetterende tifo - en sfeeractie.

Wilt u de mogelijkheden voor een vuurwerkshow in uw eigen stadion onderzoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de pyrotechnici van Xena Vuurwerk voor u kunnen betekenen.