Consumentenverkoop gestart

Op de officiƫle webshop van Xena Vuurwerk uit Ede bestel je eenvoudig vuurwerk voor oud en nieuw. Kijk op www.vuurwerkfeest.nl voor alle aanbiedingen

In de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in Ede kunnen particulieren vanaf eind november weer vuurwerk bestellen voor de jaarwisseling. In de voorverkoop kan het vuurwerk online besteld worden in onze webwinkel.

De daadwerkelijke vuurwerkverkoop en het afhalen van voorverkoop bestellingen is dit jaar mogelijk op zaterdag 28, maandag 30 en dinsdag 31 december.

Normaal kan je vuurwerk kopen tijdens de laatste 3 dagen van het jaar. Maar aangezien Nederland een wettelijk verbod heeft op het verkopen van vuurwerk op zondagen, zal de verkoop dit jaar al op zaterdag 28 december starten.

Online bestellen op vuurwerkfeest.nl

De officiële webshop van Xena Vuurwerk in Ede is te vinden op vuurwerkfeest.nl.

Gedurende de voorverkoop kunnen particulieren op onze webwinkel het beste vuurwerk voor de jaarwisseling bestellen. Tijdens de voorverkoop gelden er heel veel aanbiedingen en geven wij korting op diverse producten uit het assortiment.

De betaling van de bestelling verloopt veilig en vertrouwd via iDeal. Na het afronden van je bestelling ontvang je het afhaalbewijs in je mailbox, eenvoudiger kan het niet!